Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Streetfishing in den haag
19 avril 2012

Streetfishing Rovers : Delft 2012

Streetfishing, vissen op roofvis in een stadsomgeving, is de nieuwste rage in de hengelsportwereld en meteen een staalhard bewijs dat vissen ook jong, hip en cool kan zijn.

streetfishing logo

Natuurlijk is het prachtig om je kunstaas in een idyllisch poldersloot uit te werpen, je karperrig op een geheime locatie te droppen, in alle rust je pennetje voor een rietkraag te zien wegduiken. Maar nog mooier is om op de meest onwaarschijnlijke plaatsen te gaan vissen, midden in de bebouwde kom, daar waar niemand het verwacht. En dat je na de dril van een mooie vis het applaus van het verzamelde publiek mag ontvangen, is alleen maar mooi.

Eén van de trendsetters op het gebied van stedelijk vissen is het Rovers Magazine dat vorig jaar de Streetfishing Competitie organiseerde. In onder meer Amsterdam, Rotterdam, Den Helder en Groningen kwamen tientallen fanatieke roofvissers bijeen om binnen de bebouwde kom keihard te strijden om de winst.

Schrijf je nu in! Stuur een mail naar: redactie@roversmagazine.nl met naam, adresgegevens en telefoonnummer en vermeld voor welke wedstrijd(en) je je wilt inschrijven. Kosten voor deelname zijn €25,-. Dit is inclusief een lunch, prijzen voor winnaars en goed gevulde Goodie bag.


 

Locatie : Delft
Contact : redactie@roversmagazine.nl

 
Publicité
Publicité
Commentaires
Visiteurs
Depuis la création 55 553
Publicité
Streetfishing in den haag
Streetfishing in den haag
Publicité